DAL - Društvo arhitektov Ljubljana
TXT0200

Društvo arhitektov Ljubljana

Karlovška 3

SI-1001 Ljubljana, Slovenija

t +386 1 252 79 30
f +386 1 252 79 31
info@drustvo-dal.si

urednistvo@drustvo-dal.si

uradne ure pisarne DAL
vsak delovni dan
od 10.00 do 12.00 ure

KONFERENCA ARHIHOME
KONFERENCA

Zavod za promocijo arhitekture (ZPAR) vabi na tradicionalno strokovno konferenco, ki jo organizirajo 21. marca 2019,  v Kongresnem centru Brdo pri Kranju. Tema srečanja bodostanovanjski objekti. Želja organizatorja je ponovno povezati stroko, tokrat tako člane ZAPS, kot IZS. Na dogodku bodo predavatelji predstavili svoja dela, raziskave in strokovne poglede. V sklopu dogodka bomo naredili pregled obsežnega opusa, ki je nastal v zadnjih letih v segmentu stanovanjske gradnje, večstanovanjskih in enostanovanjskih objektov in njihovih notranjih ter zunanjih ureditvah.

 

Udeležba na konferenčnem delu je plačljiva in je akreditirana v skladu s splošnim Aktom o stalnem poklicnem izobraževanju članov ZAPS (3 kreditne točke) in IZS (2 kreditni točki) . Člani ZAPS in IZS in DAL bodo deležni posebne ugodnosti na podlagi registracije, ki jo  izpolnite v spletnem obrazcu dogodka pod menijem VSTOPNICE.

 

Standardna karta / za člane ZAPS, DAL ali IZS  - 80 / 60 eur (Vključuje: vstopnino na vsa predavanja na konferenci; potrdilo za pridobitev kreditnih točk (IZS, ZAPS); pijača, malica, kosilo,)

 

Standardna karta z večerjo / za člane ZAPS, DAL ali IZS - 100 / 80 eur

 

VEČ O KONFERENCI

 

Z uveljavitvijo Zakona o arhitekturni in inženirski dejavnosti (v nadaljevanju ZAID), je stopil v veljavo tudi Splošni akt o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih arhitektov, pooblaščenih krajinskih arhitektov in pooblaščenih prostorskih načrtovalcev.

Letni program predstavlja nabor obveznih in izbirnih vsebin, ki se bodo izvajale in pokrivajo štiri osnovne tematike: zakonodaja in standardi, teorija in referenčna praksa, tehnologija, materiali in tehnika ter poslovanje in management. 

Član ZAPS mora v koledarskem letu zbrati najmanj šest kreditnih točk s področja poklicnih nalog, ki jih opravlja.

KOMENTARJI (0)
Če želite dodati svoj komentar, vas prosimo, da se prijavite oz. registrirate. Hvala.

Društvo arhitektov Ljubljana

Karlovška 3

SI-1001 Ljubljana, Slovenija

t +386 1 252 79 30
f +386 1 252 79 31
info@drustvo-dal.si

urednistvo@drustvo-dal.si

uradne ure pisarne DAL
vsak delovni dan
od 10.00 do 12.00 ure

© 2019 DAL, VSE PRAVICE PRIDRŽANE