UREJANJE DOSTOPNEGA OKOLJA ZA VSE
IZOBRAŽEVANJE ZAPS

Dostopnost grajenega okolja je že dlje časa zakonska zahteva, ki jo morajo vsi, ki sooblikujejo javni prostor upoštevati in, ki je, tudi vsled starajoče se populacije, vse bolj aktualna za uresničevanje osnovne človekove potrebe po mobilnosti in enakopravnosti uporabe, tako javnega, kot zasebnega prostora.

ZAPS organizira predavanje na temo dostopnosti z željo, da bi njeni člani, podprti z znanjem in orodji, v čim večji meri prispevali h kvalitetnemu grajenemu okolju. Izkušnje na tem področju so namreč izrazito specifične, dobre prakse še kako potrebne, posledice kršitev s tega področja pa pogosto nepopravljive.

Predavali bodo: dr. Maja Simoneti (IPoP), Sašo Rink (JSS MOL), Pavli Koc (MOP), dr. Andreja Zapušek Černe (Zavod DOSTOP), Andreja Albreht (Zavod DOSTOP) in Monika Fink Serša (Nava arhitekti d.o.o.).

Predavanje bo potekalo preko spletne platforme Zoom v petek, 23. 4. 2021, od 9.00 do 12.00.

program >>

prijave >>

Ob prijavi je potrebno plačati kotizacijo na transakcijski račun ZAPS: SI56 6100 0001 8357 306. Kotizacija znaša za člane ZAPS 30€ (z DDV), za člane IZS 60€ (z DDV) ter za nečlane 100€ (z DDV). Prosimo, da pri plačilu za namen napišete, za koga je bila kotizacija plačana, za sklic pa: 00 23042021. Potrdilo o plačilu pošljite na e-naslov: izobrazevanje@zaps.si. Račun vam bomo izstavili po izvedenem izobraževanju.

Skrajni rok za morebitno odpoved (po e-pošti: izobrazevanje@zaps.si) je četrtek, 22. 4. 2021, tako za člane ZAPS, kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije.

Člani ZAPS za udeležbo na predavanju prejmejo 3 kreditne točke / Sklop B - Teorija in referenčna praksa.

Število prijav je omejeno na 100 udeležencev.